VUKOJE IMA VIZIJU RAZVOJA OPŠTINE

БИЛЕЋА, 4. НОВЕМБРА /СРНА/ - Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић на састанку са менаџером општине Билећа Михајлом Вујовићем, народним послаником Радованом Вуковићем и директором мљекаре „Пађени“ Ненадом Вукојем.

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković izjavio je danas da je ponosan što je Nenad Vukoje prihvatio kandidaturu za načelnika opštine Bileća i pozvao sve građane da mu daju podršku, ističući da Vukoje ima viziju razvoja opštine u naredne četiri godine.
Višković je istakao da od kandidature Vukoja opština Bileća, ali i cijela Hercegovina, može samo da profitira.

“On ima vizije kako vidi razvoj Bileće u naredne četiri godine. Ako ostvari 50 odsto od onoga što je zamislio, Bileća će biti nova sredina u Republici Srpskoj, ne samo u Hercegovini. Svi koji žive na ovim prostorima, biće ponosni na sve projekte koje je Vukoje zamislio da realizuje”, rekao je Višković novinarima u Bileći.

On je naglasio da će Vukoje u tome sigurno imati nesebičnu podršku Vlade Republike Srpske i svih institucija.

“Pozivam građane Bileće da iskoriste priliku i jednog ovakvog čovjeka dovedu na poziciju načelnika i sigurno je da će biti ponosni na uspjehe koje on skupa s nama može da napravi za čitavu Hercegovinu, a ne samo za Bileću”, dodao je Višković.