Vujadinović: Daki Davidoviću se ne može vjerovati, jer je spreman da uradi sve najgore

 

Predsjednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Srbije reagovao je povodom strašnih optužbi koje je Miodrag Daka Davidović iznio na račun srpskog predsjednika Aleksandra Vučića.

”Nevjerovatno je šta je neko u srpskom narodu u stanju da uradi zarad vlasti i šake prljavog novca, stečenog kroz ko zna kakve poslove, pri tome se sve pozivajući na Isusa Hrista!

U najmanju ruku da je vjernik i sljedbenik Hristosovog učenja, kakvim se zaista predstavlja, nikada Daki Davidoviću ne bi palo na pamet da napadne i optuži bilo koga, za nešto za šta nikakve dokaze nema, a kamoli onoga ko bi mu trebao biti najbliži i najvažniji”, istakao je Vujadinović.

On navodi da je Daka Davidović zaboravio šta mu je sve omogućila Srbija i Republika Srpska.

”Zaboravio je da je utočište u najtežim danima za sebe tražio upravo u Republici Srpskoj i Srbiji i na sva usta hvalio srpskog predsjednika i državu.

Postavlja se jedno logično pitanje, kada je i koji Daka Davidović govorio istinu? Da li onaj koji je u januaru prošle godine govorio da je Aleksandar Vučić zaslužan za srpsko jedinstvo, pozivajući se sve na Sv. Vasilija, slava mu i milost, ili onaj koji u martu ove godine Vučića optužuje za srpsko nejedinstvo i još gore, lažno optužuje za najteži zločin, pozivajući se na Isusa Hrista?

Biće da se ni jednom ni drugom Daki Davidoviću ne može vjerovati jer je to čovjek koji je radi mrve vlasti i šake novca spreman uraditi sve najgore svom narodu.

Koliko god to frustriralo Daku Davidovića i njegove saradnike u Republici Srbiji, Aleksandar Vučić ostaje predsjednik svih Srba gdje god oni živjeli, a potvrda toga, između ostalog, su i rezultati izbora na kojima je posljednji put izabran Aleksandar Vučić i koji su procentualno, upravo najubedljuviji bili na biračkim mjestima koja su za tu priliku, otvorena u Crnoj Gori i Republici Srpskoj i nikakve laži Dake Davidovića neće sakriti tu činjenicu”, naveo je Vujadinović.

On napominje da će Daka Davidović će već krajem ove sedmice imati priliku da se dokaže pred narodom u Nikšiću i onda tu svoju podršku uporedi sa onom koju uživa srpski predsjednik Aleksandar Vučić.

”Sa druge strane, na ove teške i strašne optužbe treba da reaguje nadležno tužilaštvo i utvrdi šta je stvarna namjera Dake Davidovića i ostalih kriminogenih struktura koje pokušavaju destabilizovati i Srbiju i srpski narod na Balkanu uopšte a neka mu gospodnji sud Isusa Hrista sudi po pravdi Boga i onoga što čini”, poručuje Vujadonović.

Lider Narodnog pokreta Miodrag Daka Davidović izjavio je dana da iza atanetata na njega i vladiku budimljansko-nikšićkog Joanikija koji se dogodio u decembru 2019. stoji predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Atentat na mene i Joanikija je izvela grupa koja je izvršila, prema srpskoj štampi, mnoga nedjela. To je grupa uzrok mnogih nesreća, a luda je glavni organizator svih pogibija. On se zove Aleksandar Vučić. Istu noć kada je bio atentat rekao sam da me izvršioci ne zanimaju, da ću sa njima piti kafu. Mene interesuju nalogodavci. Jedan od nalogodavaca po tvrđenju uhapšenih ljudi, koji su njegovi pajtosi, su sve ovo priznali. Koliko je još bilo nalogodavaca vrlo brzo ćemo saopštiti“, ustvrdio je Davidović.