Vučić: U Srbiji sve odjekuje od ponosa, među zagovornicima rezolucije muk

U Srbiji, poslije glasanja o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN, odjekuje sve od ponosa i dostojanstva, dok je kod onih koji su je spremali muk, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je rekao da se svaki Srbin i građanin Srbije osjeća dostojanstveno, te da je ponosan na to što nisu uspjeli da je sruše iako su pokušali.

On je rekao da se po napadima iz regiona, zbog njegove borbe protiv ove rezolucije, vidi da je Srbija makar nešto uspjela.

Vučić je naveo da su Srbi pokazali da su, kada je teško, u stanju da ujedine svoju naciju i narod, da pokažu da kada su jedinstveni da im ne mogu ništa.

– Glasali su protiv nas zbog specifičnosti teme i Indonezija i Malezija, Katar Irak, Turska… , ali i opet je mala Srbija izašla sa 25 glasova više, nego svi oni zajedno. I to vam pokazuje da kada smo zajedno ujedinjeni, možemo sve – rekao je Vučić.

On je istakao da srpski narod i građani Srbije moraju da se drže zajedno, da svađe nisu potrebne već mir i stabilnost.

Na predizbornom mitingu u Valjevu, Vučić je istakao da srpsku vojnu industriju niko više ne može da uništi i da će ona napredovati sve više u budućnosti.

Prethodni članakHadžifejzović: Od 193 zemlje, 109 nije bilo za rezoluciju, kakav je to uspjeh?
Naredni članakBORS: Opstanak BiH isključivo na principima Dejtona, sve drugo vodi njenom nestanku