Vučević: Beogradske izbore treba raspisati što prije

Potpredsjednik Vlade i ministar odbrane Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da beogradske izbore treba raspisati što prije.

On je gostujući na televiziji Prva rekao da ne treba gubiti vrijeme jer se na taj način zapravo gubi vrijeme za organizaciju Ekspa 2027. i velikih infrastrukturnih projekata, ali i za poboljšanje uslova života i standarda građana i za velike investicije u Beogradu.

– Mislim da ako izgubimo još dvije, tri nedjelje zato što nekom ne odgovara da prekida odmor, ili da će dobiti neki poen na zloupotrebi nekog događaja kao što je ono što nam se desilo 4. maja 2023. to nije dobro – rekao je Vučević.

On je rekao da je prijedlog da Ana Brnabić bude predsjednik Skupštine Srbije dobar i istakao da je ona svojim radom i zalaganjem zaslužila povjerenje i podršku ne samo jedne političke stranke, nego, kakao je naglasio i javnosti i građana Srbije.

– Ona će se dobro snaći, biće odličan predsjednik Skupštine Srbije i mislim da će moći da predsjedava, odnosno da vodi parlament u naredne četiri godine i čeka je puno posla – rekao je Vučević.

Kako je dodao i Skupštinu Srbije čeka puno posla u pogledu zakonodavnih inicijativa i usvajanja zakona i odluka.

Prethodni članakPriveden jedan od učesnika incidenta ispred škole u Mostaru
Naredni članakUhapšen muškarac i zaplijenjena droga