Vodopad duž cijele bine: Otkriveni detalji Konstraktinog nastupa na Evroviziji (VIDEO)

epa09914161 Serbian singer Ana Djuric (in white), also known by her stage name Konstrakta, performs during a promotional event in Belgrade, Serbia, 28 April 2022. Konstrakta will represent Serbia at the 66th annual Eurovision Song Contest (ESC) in Turin, Italy, from 10 to 14 May 2022. Others are not identified. EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Srpska predstavnica na Evroviziji, Konstrakta se u Italiji sa svojim timom uveliko priprema za predstojeću nastup, a nakon što je objavljen prvi zvanični snimak generalne probe na Instagram stranici “Eurovision Song Serbia” pojavio se snimak scenografije koju će imati tokom nastupa u drugoj polufinalnoj večeri, 12. maja.

Novina je da će srpska predstavnica, ako je suditi po snimku, imati vodopad duž cijele bine.

Pjevačica Leontina Vukomanović je gostujući u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji otkrila je kako su tekle pripreme za ovo muzičko takmičenje.

– Ana je vrijedno vježbala i pripremala se za odlazak na Evroviziju. Kad krenu probe to je jedno umaranje i rutina koja mora da se postigne. Ana je bila u stanju da vježba pet sati bez prestanka u najsitniji detalj. Ana je perfekcionista, gledala je čak i peškire da li stoje ravno kako treba ili su se izvrnuli. Par puta kada smo se vidjele, moj savjet joj je bio da izdrži energetski u Torinu te dosadne probe. To je nebrojano proba, svaki dan su neke probe. Izađete iz hotela ujutru i non stop ste u hali do uveče, ne postoji prazan hod – ispričala je Leontina.

Prethodni članakBačena bomba ispred zgrade: Policija uhapsila osumnjičenog za dvije eksplozije u Sarajevu
Naredni članakSLUČAJ KOJI JE POTRESAO REGION: Trudnici u šestom mjesecu ne žele da izvedu pobačaj, iako beba ima tumor na mozgu