VLADIKA DIMITRIJE: MOSTAR ZASLUŽUJE BOLJU BUDUĆNOST

Vladika zahumsko-hercegovački i primorski Dimitrije sastao se danas u Mostaru sa nosiocem liste ”Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar” dr Veliborom Milivojevićem poručivši da očekuje da izbori u Mostaru prođu u najboljem redu i da donesu pozitivne promjene u ovom gradu.

”Mostar je divan grad i zaslužuje da ima izbore i da ima svijetu budućnost. Očekujem da će izbori proći u najboljem redu i demokratskoj atmosferi i  da će od izbora Mostar da napreduje i bude istinski pozitivan primjer suživota i napretka”, poručio je episkop Dimitrije.

Sastanku je prisustvovao i Branislav Okuka, savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, te delegacija iz Gacka predvođena novim načelnikom opštine Ognjenom Milinkovićem i predsjednikom Opštinskog odbora SNSD-a Srđanom Milovićem, te sveštenici iz Mostara.

Milović je kazao da su u Mostaru kako bi iskazali podršku srpskom narodu u Mostaru i ponudili svoju pomoć tamo gdje mogu.

”Na sastanku sa vladikom razgovarali smo o životu u Hercegovini, a posebno u Mostaru i načinu na koji možemo pomoći”, kazao je Milović.

On je pozvao mostarske Srbe da daju podršku listi ”Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar”  i izaberu svoje legitimne predstavnike.

Dr Milivojević zahvalio se svim na nesebičnoj podršci i izrazio nadu da će lista ”Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar” imati uspjeh na izborima i  tako priliku da utiče na kreiranje budućnosti ovoga grada i bolji život svih njegovih građana.