(VIDEO) “Riječima ne mogu opisati očeve i majčine suze” Samo je Aleksandrov brat znao da on dolazi kući poslije 7 godina, pa je otkrio detalje emotivnog susreta

Bila je toliko emotivna scena da jednostavno riječima ne mogu dočarati. Očeve i majčine suze, i taj neopisiv osjećaj ponovnog susreta s bratom nakon sedam i po godina, ostaviće trajan pečat u našim srcima.

Ovako počinje svoju priču Andrija Arsić, rođeni brat Aleksandra Arsića koji je nakon sedam i po godina došao u Srbiju iz Amerike i svojim “iznenadnim” dolaskom zaprepastio roditelje i prijatelje.

Andrija je na društvenim mrežama podijelio dirljiv snimak prvog susreta oca i sina nakon dugog niza godina, što je izazvalo veliko oduševljenje među korisnicima.

– Aleksandar nije mogao da dođe ranije zbog papira. Kada ih je konačno dobio, obavijestio je roditelje da će doći krajem godine. Jedino sam ja znao da će doći, a iščekivanje Aleksandra je bilo zajedničko svima. Nedostajao nam je i sa nestrpljenjem smo očekivali ponovni susret s njim. Nije mi bilo teško da smislim iznenađenje, ali ni da sve organizujem – navodi Andrija.

Prema njegovim riječima, majka ih je iznenadila tako što se ranije vratila kući s posla, preduhitrivši ih u planiranom iznenađenju.

Prethodni članakMostar se priprema za doček Nove godine uz Željka Joksimovića
Naredni članakDanas dva uspješna vazdušna medicinska transporta