UŽAS: Grupa Egipćana silovala 13-godišnju djevojčicu, iz javnog WC-a se čuli vapaji: “Preklinjem vas…”

Trinaestogodišnja djevojčica silovana prošlog utorka u javnom zahodu parka Villa Bellini u italijanskom gradu Kataniji, identifikovala je dvojicu maloljetnih navodnih počinilaca, saopštila je policija u nedjelju.

Identifikacija je izvršena tokom postupka postrojavanja i prepoznavanja sedam osumnjičenih članova bande u američkom stilu, koji su svi Egipćani, objavila je policija, kako prenosi talijanska agencija ANSA na engleskom jeziku.

No, djevojčica nije uspjela identifikovati ostalih petoricu koji su navodno bili u grupi, rekavši da im nije vidjela lica te da ne želi optužiti nevine osobe.

Ipak, ostalu petoricu je identifikovao 17-godišnji dečko djevojčice, koji je navodno bio prisiljen promatrati gnjusni čin dok su ga držali kako ne bi mogao reagovati.

Jedan pripadnik grupe takođe je, kako se navodi, priznao da je učestvovaou činu u istočnom obalnom gradu na Siciliji.

– Preklinjem vas, preklinjem vas, nemojte me povrijediti, pustite me – molila je 13-godišnjakinja  tokom počinjenja zločina, prema onome što je navodno rekla policiji.

Prethodni članakPredsjednik Suda i optužena političarka razmjenjivali poruke: “’Di si, lipa, ne smiješ se ti družiti sa mnom…”
Naredni članakDETALJI ZLOČINA U BANJALUCI Žena uhapšena nakon ubistva Zvonimira Stefanovića, jedan muškarac svjedok