Upoznajte Samsung Galaxy Z Flip5 – novu zvijezu m:tel ponude

Savršen za sve – veliki za životne stvari i mali da stane u džep

U svijetu gdje se tehnološke inovacije neprestano razvijaju, Samsung je još jednom pokazao inovativnost s najnovijim uređajem svoje impresivne serije preklopnih pametnih telefona koju možete naći u m:tel ponudi – Samsung Galaxy Z Flip5. Ovaj uređaj je više od običnog pametnog telefona, to je tehnološko umjetničko djelo koje kombinuje sofisticiranost, inovaciju i snagu.

Galaxy Z Flip5 dolazi u spektru elegantnih boja, inspirisanih prirodom koje se ističu svojom savremenom estetikom. Sa svojim preklopnim mehanizmom koji omogućava glatko otvaranje i zatvaranje uređaja, ovaj dizajn čini telefon kompaktnijim kad je preklopljen, omogućujući vam da ga lako nosite u džepu ili torbici.

Ekran je još jedan dragulj ovog uređaja. Galaxy Z Flip5 je prvi uređaj koji ima Flex prozor veličine 3,4 inča napravljen za samoizražavanje. Kompaktan i privlačan iz svakog ugla, ovaj sklopivi uređaj je jednako prilagodljiv koliko i prenosiv. Zahvaljujući poboljšanim fleksibilnim tehnologijama, ekran ostaje izdržljiv i bez oštećenja pri svakodnevnoj upotrebi

Galaxy Z Flip5 opremljen je vrhunskim hardverom koji osigurava brzo otvaranje aplikacija, glatko multitasking iskustvo i snažne performanse kamere. Bez obzira na to da li ste strastveni fotograf ili samo želite zabilježiti posebne trenutke, njegova kamera će vas osvojiti svojim kvalitetom.

Uz sve te inovacije Galaxy Z Flip5 je investicija, ali za one koji cijene kombinaciju stila, funkcionalnosti i tehnološkog napretka, to je ulaganje koje će se isplatit, a.m:tel vam uvijek pruža mogućnost kupovine na rate.

Samsung Galaxy Z Flip5 je korak naprijed prema budućnosti mobilnih uređaja. Njegov preklopljivi dizajn, impresivan ekran i snažne performanse čine ga idealnim izborom za sve one koji traže inovaciju upakovanu u elegantan i moderan dizajn.

Osim Samsung Galaxy Z Flip5, u m:tel ponudi možete da pronađete i Samsungov model Z Fold5, telefon sa velikim, preklopivim ekranom, kreiran za različite namjene, a posebno je adaptiran za multitasking.

Ovom pametnom uređaju osim zbog ekrana od 7,6 inča prilagođenom za različite namjene, popularnost raste i zbog izvrsne kompaktnosti i nadograđenog softvera. Specijalan sistem kamera omogućava snimanje, zumiranje i uređivanje sadržaja sa potpuno novim nivoom kreativne slobode.

Samsung Galaxy Z Fold 5 je telefon koji se intelignetno prilagođava Vašim navikama i potrebama.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

Prethodni članakPROTESTNO OKUPLJANJE NA ENTITESKOJ LINIJI NA PUTU NEVESINJE-MOSTAR
Naredni članakCvijanović: Isak džaba prijeti, on nema šta da određuje, niti da zabranjuje na teritoriji Srpske