U VEZI SA 28 GODINA MLAĐOM Đuro Palica otkrio zbog čega se razveo

Glumac Branko Babović, koji je u narodu poznat po liku Đura Palice u Kursadžijama se nedavno razveo, a sada je otkrio da ima djevojku koja je mlađa od njega čak 28 godina.

Naime, glumac Branko Babović otkrio je da trenutno uživa u ljubavi sa skoro tri decenije mlađom djevojkom, ali i priznao da se od supruge, sa kojom ima dva sina, razveo zbog prevare.

– Razveo sam se zbog druge žene. Tu sam ja malo zaglibio, pravio sam greške. Nevjerstvo je bio razlog razvoda, moja djeca su teško podnijela to, započeo je, pa otkrio da je ponovo zaljubljen:

– Moja djevojka je mlađa od mene 28 godina, ali zabrljao sam i tu u zadnje vrijeme, tako da je bolje da o tome ne pričam, rekao je, ali nije želio da otkriva detalje njihovog odnosa.

Inače, kako je svojevremeno otkrio, na svoj dugogodišnji brak je zauvijek stavio tačku.

Bio je u kritičnom stanju

Podsjetimo, Branku Baboviću, poznatijem kao Đuru Palici ljekari su godine 2016. hitnom operacijom debelog crijeva spasli život.

– Bilo je jako kritično. Mislio sam da neće sve dobro proći jer sam dugo trpio bolove. Srećom, sve je završeno bez većih problema. Sve je ovo prošlo dobro zahvaljujući hitnoj službi VMA i ljekarskim timovima koje predvode Milev Boško i Saša Dragović – rekao je tada Branko.

Branko je rođen u Nikšiću, završio je Fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu, a dugi niz godina glumio je u Prištinskom pozorištu, da bi potom ponovo prešao u Beograd, prenosi Blic.

 

Prethodni članakProslavljena slava hrama u srcu Dinare
Naredni članakPutin: Rusija može da se osloni samo na sebe