U većini osnovnih škola naredne sedmice nastava na daljinu

Nastava u većini osnovnih škola u opštinama Novi Grad, Kostajnica, Kozarska Dubica i Krupa na Uni naredne sedmice biće organizovana na daljinu, izjavila je predsjednica Aktiva direktora osnovnih škola u ovim lokalnim zajednicama Marina Ovuka.

Ovuka je rekla Srni da u ove četiri opštine ima devet osnovnih škola i da su u većini njih biračka mjesta na kojima će se sutra odvijati proces glasanja.

– Naredne sedmice redovna nastava biće organizovana u Osnovnoj školi “Sveti Sava” Kozarska Dubica i u opštini Krupa na Uni, u centralnoj Osnovnoj školi “Branko Ćopić” u Donjem Duboviku i područnoj školi u Malom Duboviku, dok su u područnim školama u Hašanima, Osretku i Buševiću biračka mjesta – pojasnila je Ovuka.

Ovuka je napomenula da će nastava u školama u kojima su biračka mjesta biti organizovana na daljinu u skladu sa preporukama resornog Ministarstva, a da će u tom periodu Civilna zaštita obaviti dezinfekciju školskih objekata.

Nastava na daljinu naredne sedmice biće organizovana i u srednjoj Mješovitoj školi “Đuro Radmanović” u Novom Gradu, dok će se u Gimnaziji “Petar Kočić” održavati redovna nastava.