U utorak sjednica mostarskog Gradskog vijeća; Čeka se odluka o subvencioniranju vrtića i prve nekretnine za mlade

Sjednica Gradskog vijeća Mostara održaće se u utorak, 27. februara, s početkom u 10 sati u dvorani Gradske vijećnice.

Na dnevnom redu sjednice naći će se, uz ostalo, Odluka o subvencioniranju prve stambene nekretnine za mlade na području Grada Mostara, te Odluka o subvencioniranju smještaja djece u privatne predškolske ustanove na području Grada Mostara za pedagošku 2023/2024. godinu.

Pred mostarskim vijećnicima također će se naći Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o privremenom korištenju javnih površina, zatim Odluka o pristupanju izradi izmjena i dopuna plana upravljanja (Menadžment plana) za područje Starog grada oko Starog mosta, upisanog na listu svjetske baštine UNESCO-a, Odluka o pristupanju izradi Regulacijskog plana „Vihovići, Odluka o pristupanju izradi izmjena i dopuna Regulacijskog plana za područje naselja Mazoljice, Odluka o izmjenama Odluke o načinu korištenja i visini naknade za uzurpirane javne površine na kojima su izgrađeni ili postavljeni objekti bez pravomoćnog odobrenja, te Odluka o potvrđivanju Odluke gradonačelnika Grada Mostara o imenovanju zamjenika Javnog pravobranioca Grada Mostara.

Izjave za medije predviđene su u 14 sati.

Prethodni članakPetrović: Samit energetike pokretač uvezivanja i bolje saradnje svih aktera u energetskoj industriji regiona
Naredni članakŽrijeb osmine finala LE: Јović u Pragu, težak posao za Svilara i Romu