U toku provjera svih lica koja mogu da se dovedu u vezu sa nestankom Danke Ilić

Major policije Srbije Bojana Otović Pjanović rekla je za RTS da ne može da govori o konkretnim podacima iz istrage, kao ni o osumnjičenima, ali ističe da je potraga za nestalom Dankom Ilić neprestana i da se proveravaju sve činjenice i sva lica koja mogu da se dovedu u vezu sa nestankom dvogodišnje devojčice.

– Ne isključujemo nijednu mogućnost, istraga je i te kako dinamična, imamo veliki broj provjera, postoji veliki broj materijala i najmanja indicija da neko lice može da se dovede u vezu se provjerama. Eliminacija (osumnjičenih) će ići kada dobijemo nesumnjivu činjenicu da neko ne može da se dovede u vezu sa nestankom – rekla je major policije Bojana Otović Pjanović.

Govoreći o poligrafskom ispitivanju, navela je da zakon ne dozvoljava da se trudnica podvrgne poligrafu. Napominje i da se takvo testiranje ne može koristiti kao dokaz.

– To testiranje se ne koristi kao dokaz, samo istragu u nekom trenutku može da usmjeri ka određenim okolnostima, kako bismo znali šta bismo još mogli da uradimo – rekla je Otović Pjanovićeva.

Prethodni članakOd vikenda iznadprosječne temperature, preko 25 stepeni Celzijusa
Naredni članak(VIDEO) „GDJE JE SARA“ Šokantna priča o roditeljima koji godinama bezuspješno traže GROB SVOG DJETETA