U toku izvlačenje automobila nestalih mladića iz Bregave

Pronađeno je vozilo u kojem se pretpostavlja da su bila dvojica mladića čiji je nestanak prijavljen policiji u noći s 11. na 12. februar.

Još traje akcija potrage za nestalim mladićima u Stocu, M. V. (20) i F. S. (19) za koje se pretpostavlja da su automobilom “Jeep Compas“ sletjeli u rijeku Bregavu na lokalitetu Pitića Brijeg na ulazu u Stolac.

U toku je izvlačenje njihovog automobila od strane spasilačkih službi, a sumnja se da bi u vozilu moglo biti tijelo jednog od nestalih mladića.

Na Bregavu je stigla i velika dizalica Hering d.d. koja će pokušati izvući automobil, nakon što ronioci pripreme auto za izvlačenje.

Podsjećamo, jučerašnja potraga se morala obustaviti zbog loših vremenskih uslova i visokog vodostaja rijeke Bregave.

Stolačkoj policiji je R.V. (47) juče u 00:45 sati prijavila da je njen sin, M.V. bio u jednom kafiću u Stocu sa F.S. te da nije došao kući, kao i da su obojica nedostupni na telefon. Poslije se ispostavilo, a kako je to prijavljeno policiji, da im je ključeve vozila, nakon što su svi sjedili u jednom kafiću u Stocu, dao S.P. da odu u Vidovo polje.

Prethodni članakSiti protiv Kopenhagena nastavlja odbranu titule u Ligi šampiona
Naredni članakEskobar o odluci Prištine o dinaru: Јednostrani potezi imaće posljedice Specijalni izaslanik Sjedinjenih Američkih