U Nevesinju napadnut Novosađanin, ukraden sef u Istočnoj Ilidži, polupan inventar u kafani u Bijeljini

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske saopštilo je danas da je u novogodišnjoj noći u RS-u evidentirano deset krivičih djela, pet prekršaja koji se odnose na javni red i mir i devet saobraćajnih nezgoda.

Opljačkana firma

U ugostiteljskom objektu na području Nevesinja, lice iz ovog grada čiji su inicijali S.S. fizički je napalo i povrijedilo lice čiji su inicijali N.V. iz Novog Sada. Policija je uhapsila S.S, a o događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji je događaj kvalifikovao kao krivično djelo tjelesna povreda.

Policijskoj stanici Istočna Ilidža prijavljeno je da je neidentifikovano lice ili više njih nasilno iz pravnog subjekta ukralo sef sa neutvrđenom količinom novca. O ovome je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je djelo kvalifikovao kao teška krađa.

Policijski službenici preduzimaju zakonom predviđene mjere, s ciljem pronalaska počinica krivičnog djela.

Razbijena staklena ulazna vrata

 

Policijskoj stanici Bijeljina prijavljeno je da je nepoznati muškarac polupao ulazna vrata i inventar ugostiteljskog objekta u ovom gradu, kao i staklena ulazna vrata koja vode sa zadnje strane navedenog objekta, te pobjegao.

Policijski službenici su izašli na lice mjesta i o događaju obavijestili dežurnog tužioca.

Navedena djela počinjena su sinoć od 20.00 do jutros u 7.00 sati.

Prethodni članakU novogodišnjoj noći na CUM u Mostaru primljene 93 osobe
Naredni članakPolitiko: Putin se poigrava Evropom