U Muzeju Žitomislić održan seminar za mlade lidere

U Muzeju Žitomislić održan je seminar za buduće mlade lidere, a predavači su bili dipl. ing. Srđan Milović i dipl. psih. Nadežda Mojsilović, koordinator na međureligijskim projektima izgradnje mira.

”Vrsni lideri u svojim poljima danas su prenosili znanja i iskustva iz polja u kojima su izvrsni, za sve su otvorili nova područija za rast i akciju. Teme interaktivnih predavanja su bile iz preduzetništva i razvoja, koje to vještine lideri nose u sebi i kako mijenjaju sebe i sredinu oko sebe. U interaktivnom razgovoru imali smo priliku učiti i biti inspirisani od lidera koji vladaju teorijom i praksom”, saopšteno je iz Fondacije Muzeja Žitomislić.

“Veoma je važno da mlade motivišemo da otkrivaju potencijale koje imaju u sebi ali i oko sebe. Na taj način oni mogu mijenjati svoju okolinu. Bilo mi je zadovoljstvo što sam mogla danas prenijeti svoja iskustva u radu sa mladima te smatram da je potrebno nastaviti na ovakav ili sličan način okupljati mlade pri Fondaciji Muzeja Žitomislić”, izjavila je Nadežda Mojsilović.

Dejan Dilberović, direktor Fondacije ističe da ,,ovo je bila prilika da čujemo izvrsne predavače koji žive ono što govore, a njihov poslovni uspjeh je konkretan test njihove priče”.

Prethodni članakPod dejstvom kokaina vozio 227 kilometara na čas
Naredni članakVanredno stanje u Americi, desetine poginulih, pomaže i vojska