U Ljubinju mural preminulom zvjezdašu Zoranu Čabrilu

Navijači Crvene zvezde iz Ljubinja ovih dana naslikali su mural sa likom svog preminulog sugrađanina Zorana Čabrila koji je tokom cijeloga života svim svojim bićem navijao za Zvezdu.

Na muralu je osim Zoranove slike napisano “Ljubinje navija za Zvezdu”, te stihov “i na nebu tom na koje idem ja sija moja zvezda crvena”.

Podsjetimo, Zoran je prošle godine preminuo od posljedica korona virusa, a iza sebe je ostavio suprugu, brojnu porodicu i prijatelje.

Zoran Čabrilo rođen je u Mostaru 1979. godine, a odmah na početku rata sa porodicom seli se u Ljubinje. Život ga dalje vodi u Beograd gdje je završio Vojnu akademiju, a od 2007. godine bio je zaposlen u Oružanim snagama BiH, zbog čega se sa suprugom nastanio u Istočnom Novom Sarajevu.

Ipak, Zoran je sve vrijeme otkako živi u Istočnom Novom Sarajevu redovno posjećivao Ljubinje, ali i Mostar.

Zoran će ostati upamćen kao jedan od najvatrenijih navijača Crvene zvezde. Bezbroj puta se istakao kao organizator putovanja na Zvezdine utakmice sa svojim prijateljima iz Ljubinja, ali i cijele Republike Srpske.

Sliku murala na svom facebook profilu podijelila je Zoranova supruga koja se zahvalila građanima Ljubinja na tome što čuvaju sjećanje na njezinog preminulog supruga.

Prethodni članakNEVESINjSKA OLIMPIJADA: BIJELjINCI NAJBOLjI U STRELjAŠTVU
Naredni članakJagnje na ražnju: HIT SNIMAK SA PLAŽE U CRNOJ GORI