U Beogradu doček na otvorenom na Trgu i u Beogradu na vodi

Na Trgu Republike u Beogradu na dočeku Nove godine večeras će nastupiti di-džej Mihajlo, Milica Todorović, Anđela Ignjatović “Breskvica”, Sandra Prodanović i orkestar Endžija Mavrića.

Početak programa je u 21.30 časova, a očekuje se da će trajati sve do dva časa poslije ponoći.

Bogat kulturno-umjetnički i zabavni program tradicionalno će biti organizovan na više lokacija u Beogradu.

U “Beogradu na vodi”, odnosno na “Sava promenadi”, program počinje u 20.30 časova, a otvoriće ga na platou pored Starog savskog mosta ženski sastav iz Novog Sada “Frajle”, nakon njih nastupa mlada muzička zvijezda Sara Јo, kao i čuveni muzički virtuoz Dejan Petrović i njegov “Big bend”.

Na “Kuli Beograd” će u posljednjim minutima 2023. godine biti emitovana specijalna novogodišnja projekcija praćena igrom moćnih lasera, da bi nakon čuvenog odbrojavanja posljednjih 10 sekundi uslijedio veličanstveni vatromet sa najviše zgrade u regionu, ali i sa novobeogradske obale Save, Starog savskog mosta i Gazele.

Prvog dana nove godine biće otvorena “Ulica otvorenog srca” u Svetogorskoj i Makedonskoj ulici.

Brojni koncerti obilježiće organizovane dočeke Nove 2024. godine i u drugim u gradovima širom Srbije, pa će se na dva mjesta u Novom Sadu okupiti regionalne i evropske muzičke zvijezde.

Nišlije će Novu godinu dočekati uz “niške snage” – nastupom Bobana Zdravkovića i Viki Miljković, na Zlatiboru će nastupiti Saša Matić i trubački orkestar Dejana Јevđića, u Kragujevcu kragujevački bend “Vesele osamdesete”, zatim “Dark Šajns”, a ponoć će Kragujevčane u novu godinu uvesti “Јu” grupa.

U Subotici će nastupiti Boban Marković, u Vrnjačkoj Banji će pjevati Amadeus bend, a na reprizi 1. januara DŽejla Ramović.

U Čačku će nastupiti Peđa Јovanović, dok će u noći između 13. i 14. januara 2024. godine koncert održati Goran Bregović sa svojim “Orkestrom za svadbe i sahrane”.

U Leskovcu će biti održan koncert grupe “Kasperi” i bleh orkestra Isidora Zećirovića, a u Boru će nastupiti legendarni rok bend “Riblja čorba” u amfiteatru kod Doma kulture u centru grada.

Prethodni članakNetanjahu: Izrael ponovo preuzima kontrolu granice Gaze sa Egiptom
Naredni članak“Mi smo ovdje razapeti” Zvezdan Terzić otkrio koliko novca treba Crvenoj zvezdi mjesečno