TROJKA IZ BLOKA: Humanitarni turnir u nedjelju u Mostaru, svi su pozvani

Fondacija ”Srbi za Srbe” u nedjelju 27. februara u Mostaru organizuje humanitarni sportski košarkaški turnir pod nazivom ”Trojka iz bloka”.

Turnir će se održati na sportskim terenima u porti Hrama Vaznesenja Gospodnjeg u Bijelom Polju kod Mostara sa početkom u 12 časova.

Kako su najavili organizatori, u pitanju je takmičenje u bacanju trojki, kakvih je do sada organizovano na desetine u raznim gradovima, a cjelokupan prihod ide u humanitarne svrhe za finansiranje brojnih projekata Fondacije ”Srbi za Srbe”.

”Sve što je potrebno jeste da dođete na događaj, prijavite se, uplatite kotizaciju od 5 KM, šutirate i pomognete ljudima koji rade dobru stvar. Ono što je važno naglasiti je da za učešće ne postoji bilo kakva starosna granica, niti je potrebno posjedovati značajnije košarkaške vještine, najvažnija je volja i želja. Pozovite i povedite sve koje znate da bi rado dali svoj skromni doprinos”, poručili su organizatori.

Tehničku podršku događaju dali su Humanitarno društvo ”Dobrotvor” i SOK ”Božuri” iz Mostara.

Predsjednik ”Dobrotvora” Mirko Lečić kaže da se radi o jednoj lijepo humanitarnoj akciji i da će svoje učešće uzeti i neki košarkaški klubovi i škole sporta iz Mostara.

”Sav prihod ide u humanitarne svrhe, a pored sportskog događaj će pratiti i drugi zabavni sadržaji”, kaže Lečić.

On poziva sve zainteresovane da svojim dolaskom i učešćem daju doprinos radu Fondacije ”Srbi za Srbe” koja pomaže najpotrebnijima, a proveli su brojne humanitarne akcije na području Hercegovine.

Prethodni članakMINISTRI IZ REGIONA NA 3. SAMITU ENERGETIKE TREBINJE
Naredni članakKoalicija za Mostar ima rješenje za otvaranje više stotina radnih mjesta