Treći dan potrage za Dankom: Ispituju se 3 KLJUČNA TRAGA koja mogu dovesti do djevojčice

Posle 27 sati potrage u okolini Banjskog polja kod Bora, policija je juče popodne obustavila terensku pretragu za nestalom Dankom Ilić (2) kojoj se svaki trag gubi od utorka, 26. marta, u 13 časova.

Intenzivni rad policije se nastavlja sve dok Danka Ilić ne bude pronađena. Sada je istraga usmjerena u drugom pravcu, a ova tri važna traga mogu dovesti do nestale Danke.

1) Vještačenje mobilnog telefona majke

2) Analiza podataka sa baznih stanica

3) Provjera detalja prijave nestanka male Danke

Reporterka Blica je u Boru razgovarala sa jednim od komšija porodice nestale djevojčice. Kada je saznao da je djevojčica nestala otac je neprekidno plakao dok je pretraživao šumu i dozivao kćerku. Pretužne scene, da ti se srce slomi. Svi se molimo da pronađu Danku!

Drugi komšija nam je rekao da je “Danka lepa poput anđela i da je skoro naučila i da hoda”.

Preslatka djevojčica, sigurno je uplašena, gdje god da se nalazi – rekao je on.

Nadu da će mala Danka biti pronađena ne gubi ni rodbina Ilića. Nada nas ne napušta. Teško nam je svima sve ovo palo – rekla je Dankina ujna Jovana Dragomirović, koja je prva u utorak popodne objavila vijest na društvenim mrežama da je djevojčica nestala.

Prema riječima mještana koji su u šoku zbog misterioznog nestanka Danke Ilić, mnogi sumnjaju da je djevojčica oteta, a posebno ih plaši činjenica da se, prema saopštenju MUP, djevojčica ne nalazi na ovom području.

Jasmina Stojadinović, žena iz Banjskog polja čija je kuća opremljena nadzornim kamerama koje su snimale ulicu u kojoj je nestala Danka Ilić (2), otkrila je za Blic da joj je na snimku jedna stvar sumnjiva.

U 13.10 majka je prošla pored moje kuće u automobilu zajedno sa djecom. Samo pet minuta kasnije, iz suprotnog pravca prošao je “punto” sa kragujevačkim tablicama. Par minuta nakon toga, prošao je i Dankin otac, a zatim i policija – rekla je uznemirena žena i istakla da je čudno da se automobil sa kragujevačkim tablicama pojavi u njihovom kraju i to samo par minuta nakon majke..

Policija je juče bila proširila potragu za Dankom ka naseljenom djelu Banjskog Polja, u koju su se uključili i žandari sa dobrovoljcima.Policija je ispitivala i kontakte porodice nestale Danke Ilić i njihove odnose.

Roditelji djevojčice su odvedeni u policiju na saslušanje povodom nestanka njihove kćerkice. Otac je podvrgnut poligrafskom ispitivanju, a majci koja je u drugom stanju telefon je odnijet na vještačenje. Policija provjerava privatni život i kontakte članove porodice nestale Danke Ilić. Ne isključuju ni jednu mogućnost dok se sve detaljno ne ispita.

S obzirom na to da rezultati potrage nisu ukazivali da se djevojčica nalazi na ovom području pretraga je juče popodne obustavljena, a istraga se nastavlja tako što se se proveravaju privatni životi i kontakti svih članova porodice, ponovo se češljaju njihovi iskazi, kao i detalji prijave o nestanku djeteta – vrijeme kobnog događaja, kuda su se kretale pre nestanka, gdje se majka kretala poslije nastanka…

Nedaleko od kuće gdje je nestala devojčica postavljeni su šatori. Na oko 500 metara od kuće blokirani su svi prilazi.

Prethodni članakKraj jedne ere: “Volvo” dizel otišao u istoriju, otkrijte šta će Šveđani proizvoditi u narednih 6 godina
Naredni članakSNAŽAN ZEMLJOTRES U ITALIJI Potres od 4.7 Rihtera osjetio se i u Hrvatskoj i Sloveniji