TREBINJE: U BOLNICU PRIMLJENO 13 POVRIJEĐENIH, nastradali nastavnici iz Banja Luke

TREBINJE- U trebinjsku bolnicu primljeno je 13 osoba povrijeđenih u saobraćajnoj nesreći u mjestu Dražin Do kod Trebinja od kojih je dvoje zadobilo teške, a 11 lakše povrede, ali niko nije životno ugrožen, rekao je Srni direktor Bolnice Nedeljko Lambeta.

Lambeta je naveo da su teže povrijeđene osobe smještene na odjeljenje intezivne njege, a zadobile su prelom kuka i pršljena.

“Osobe koje su lakše povrijeđene su na Odjeljenju hirurgije”, dodao je Lambeta.

Saobraćajna nesreća dogodila se oko 6.30 časova u mjestu Dražin Do kod Trebinja, kada je autobus, koji je prevozio zaposlene osnovne škole iz Banjaluke, udario u brdo.

Iz trebinjskog Okružnog javnog tužilaštva Srni je rečeno da su u saobraćajnoj nesreći poginuli vozač autobusa i jedan putnik.

“Vozač je krećući se iz pravca LJubinja iz neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad autobusom, skrenuo s puta i udario u brdo”, rekao je Srni portparol trebinjskog Okružnog javnog tužilaštva Srđan Vukanović.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Trebinja povrijeđeni su nastavnici i direktorka Osnovne škole Georgi Stojkov Rakovski iz Banjaluke.

– Nastavnici su krenuli na radničku ekskurziju, a pored Trebinja planirali su posjetiti Dubrovnik i Ostrog.

Prethodni članakVišković: Budžet Srpske stabilan, slijede značajne investicije
Naredni članakSnimljen trenutak rušenja mosta u Srbiji