Tragove krvi od petka niko nije oprao: Vlasnik vikendice u kojoj se desilo stravično ubistvo hoće da je spali (VIDEO)

Adi Šakić, vlasnik vikendice u kojoj je Nermin Sulejmanović brutalno ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, tvrdi da će spaliti kuću!

Od naselja Rakija u Gradačcu do prigradskog sela Sibovca ima oko šest kilometara. Ide se kroz grad pa uzbrdo pored porodičnih kuća sa lijepo uređenim okućnicama. Na kraju ulice je mala seoska prodavnica pored koje se izlazi iz naselja i stiže do šume.

Do lijepe drvene kuće dolazi se makadamom. Vikendica, koja je sa jedne strane zaklonjena zimzelenim grmovima, bila bi idilično mjesto u raskošnoj bosanskoj prirodi da na jednoj od greda ograde, ispod prve viseće tegle za cvijeće, nije velika krvava mrlja.

Osušenu krv od petka niko nije oprao.

Vlasnik kuće Adi Šakić tvrdi da će spaliti vikendicu u kojoj se dogodio stravični zločin.

– Adi je na odmoru i zatečen je kao i svi mi da je ubica odveo tamo svoju ženu da je ubije. Nije dobio ni dozvolu ni ključ da ode u vikendicu koju je za života koristio Adijev otac, a sada se kuća rijetko posjeċuje – rekao je poslovođa za lokalne medije.

Napomenuo je da se ubistvo desilo na tremu ispred ulaska u kuću i da je jasno da je monstrumu za krvavi plan odgovaralo to što se vikendica nalazi usamljena iza kukuruza u šumi.

Nermin Sulejmanović, podsjetimo, ubio je suprugu Nizamu Hećimović u vikendici u prenosu uživo na društvenim mrežama, a potom oca i sina Džengiza i Denisa Ondera koje je poznavao od ranije i sa kojima je bio u sudskom sporu.

Nizama Hećimović (38), žrtva pomahnitalog nevjenčanog supruga Nermina Sulejmanovića, sahranjena je u ponedjeljak na groblju pored džamije u Mionici kod Gradačca

Prethodni članakEksplozija u Rusiji: Najmanje 27 poginulih na benzinskoj pumpi
Naredni članak“Zabranjeni narodnjak” nastupio u pulskoj Areni (VIDEO)