TEA TAIROVIĆ PONOVO SLOBODNA “Kraljica bakšiša” ostavila dečka

Pjevačica Tea Tairović navodno je raskinula sa biznismenom sa kojim je bila dvije i po godine u vezi.

Naime, prema riječima izvora, njihov odnos je posljednjih mjeseci bio vrlo napet i često su imali nesuglasice, posebno nakon što je objelodanjeno da su u ljubavnoj vezi. Tairovićeva je bila ta koja je riješila da okonča vezu.

Tea Tairović
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

– Za dvije i po godine, koliko su bili zajedno, imali su dosta svađa i uvijek su se mirili jer je Tei odgovarao takav odnos, da niko ne zna da su zajedno. Međutim, otkad se saznalo da su u vezi, postalo je nepodnošljivo. Tea je sumnjala da je Ivan to ispričao nekome, pa su se zbog toga često koškali. Na kraju je riješila da raskine s njim i oni više nisu zajedno evo već skoro mjesec dana – rekao je sagovornik.

Inače, Tea Tairović se javnosti predstavila u takmičenju “Zvezde Granda” gdje nije ostvarila zavidne rezultate, ali je put ka uspjehu krčila sama i bez odustajanja, a jednom prilikom prisjetila se svojih početaka.

Tea je samo nekoliko godina nakon takmičenja, u kome joj nisu predviđali zavidnu karijeru, stekla veliku popularnost, izgradila imidž i ponijela titulu kraljice bakšiša.

Prethodni članak“Gorio u paklu” Hajka na fudbalera Borca nakon što je pobjedu posvetio nastradaloj braći na Kosovu i Metohiji
Naredni članakVlada Srpske: Zahtjev za mjesečni borački dodatak mogu da podnesu borci svih kategorija