SVE LJUBAVNE VEZE ANE NIKOLIĆ Pjevačica imala aferu s oženjenim biznismenom, pa zbog albanskog moćnika dobila batine

Ana Nikolić iza sebe ima dosta bivših ljubavi. Neke su zvanične, a sa nekima su je samo mediji povezivali, dok ih ona sama nije potvrdila.

Ona je često bila sa biznismenima i sportistima u ljubavnim romansama, da bi na kraju stala na ludi kamen sa reperom Stefanom Đurićem Rastom koji je 11 godina mlađi od nje. U braku su dobili kćerkicu Taru, a ubrzo nakon toga, uslijedio je i razvod.

Anu su najprije povezivali sa sinom Milorada Vučelića, Banetom, koji je bio u vezi sa pjevačicom još na početku njene karijere. Navodno je bila u ljubavnoj romansi i sa Slobodanom Tomašom, vlasnikom luksuzne diskoteke u Švajcarskoj u kojoj je Ana često nastupala, a prema nekim informacijama, jedan njen nastup platio je 10.000 evra.

Pjevačicu su povezivali i sa nekadašnjim rukometašom Vladom Mandićem. Međutim ono što je najzanimljivije jeste da je Ana potvrdila vezu jednom prilikom, dok je Vlada demantovao, što su mnogi okarakterisali kao poniženje.

Ipak jedna od najvećih ljubavi atraktivne pjevačice bio je biznismen Rodoljub Radulović, poznatiji kao Miša Banana. Ona je više puta otvoreno priznala da je Miša njena najveća ljubav sa kojom je bila na početku karijere, kao i da joj je materijalno pomogao kada je trebalo da snimi svoj album prvenac. On joj je tada navodno dao 100.000 evra.

Pjevačica je Miši Banani navodno posvetila i pjesmu.

Mediji su pisali da je Nikolićeva bila u vezi i sa kontroverznim biznismenom Acom Kosturom, koji je ubijen 2008. godine, međutim pjevačica nije potvrdila ovu vezu.

Kratku ljubavnu vezu imala je i sa biznismenom Matijom Ćorkovićem, koji je inače poznat po tome da je slab na pjevačice.

Ana Nikolić je bila povezivana i sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem. Naime, Ana je sa Osmanijem bila u kratkoj vezi, a mediji su brujali o njima kada je Ana dobila batine od njegove bivše djevojke Mande Popović. Ovaj slučaj se našao i na sudu.

U javnosti su se pojavile i poruke koje je Ana slala Ćazimu, a u kojima govori kako ju je sramota što je spavala sa njim.

Njen bivši ljubavnik bio je i Dragan Tomović, inače crnogorski arhitekta, a pjevačici tada navodno nije smetalo što je oženjen i što ima kćerku.

“Ludi kamen” i buran razvod

Najveći šok priredila je domaćoj javnosti kada je saopštila da se u tajnosti udala za mladog repera Stefana Đurića Rastu. Vjenčanje se dogodilo 28. jula 2016. godine, a par je samo dan ranije zakazao vjenčanje u opštini Voždovac.

Umjesto prve bračne noći Ana i Stefan su zakazali nastup.

Ana i Rasta su godinu dana kasnije postali roditelji kćerkice Tare, a nakon toga nizali su se mnogi problemi. U prvi mah su saopštili da su se zvanično razveli, međutim nakon nekoliko mjeseci uslijedilo je pomirenje pa su otkrili da će povući papire za razvod i da žele da rade na svom braku, prenosi Stil.

U medijima je osvanula i vijest da je pjevačica uništila Rastin automobil.

– Ja sam tu noć bila ozbiljno u flaši. U papučama sam došla ispred zgrade, pidžama se podrazumijeva. Onda sam ključevima pisala po novom mercedesu od 100.000 evra. Napisala sam “Ja sam pi**o Ana”. Šteta je bila 5.000 evra. Potpisala sam se na cijelom automobilu. Prednja, zadnja vrata, sve sam ispisala – rekla je tada Ana.

Podsjetimo, kompozitor Goran Ratković Rale potvrdio je svoju vezu sa pjevačicom Anom Nikolić. Njih dvoje su nedavno započeli i zajednički život.

 

Prethodni članak“Ja sam Srbin muslimanske vjeroispovijesti” Muftija Jusufspahić rasplakao se u emisiji, očiju punih suza poručio da SRPSKI NAROD NIJE GENOCIDAN
Naredni članak“Naći ću drugu kad umre i OSTAĆE MI IMOVINA” Dragan Vasiljević oženio 24 godine mlađu kćerku Vuka Bojovića i šokirao izjavom