“SVAKI DAN SE ČUJEMO” Kija otvoreno o odnosu sa Stanivukovićem, priznala da su bliski

Kristina Kija Kocar priznaje da je i dalje emotivno slobodna, a nedavno su je povezivali sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

Iako je se u medijima nagađa da je on trenutno u vezi sa pjevačicom Tanjom Savić, Kija ne krije da je u kontatku sa političarem i da se redovno čuju, te joj očigledno ne smeta što je zauzet.

– Zahvalna sam novinarima što su me spojili sa Draškom jer smo ranije bili poznanici, a sada se čujemo svaki dan – rekla je Kockareva, koja tvrdi da je sa Draškom u prijateljskim odnosima.

– Kad pogledam sebe, ne znam zašto sam sama?! Zaista sam lijepo građena, niska sam, ali me “ima” svuda gdje treba. Tek sada shvatam koliko sam dobra riba. Imam udvarače, ali niko mi se ne sviđa… Zaista sam sama, nemam baš nikog! – kaže Kija. Pošto nema momka, Kija neće slaviti Dan zaljubljenih.

-Ove godine ću slaviti Svetog Trifuna. Proslavu Dana zaljubljenih slaviću kad nađem dečka – priča Kockareva, a na pitanje da li će obući crveni donji veš kako bi imala sreće u ljubavi, odgovara:

– Neću! Omiljeni mi je crni veš, volim tu boju. Imam i jedan komplet bijelog veša, a sve ostalo je crno! – poručuje pjevačica za Informer.

Prethodni članakAKCIJA U PRIJEDORU – Kod više lica pronađena marihuana i kokain
Naredni članakDodik: Mi smo protiv prolongiranja izbora