Sutra izbor najboljeg sportiste u Nevesinju

U organizaciji opštine Nevesinje u utorak, 28. decembra sa početkom u 20 časova održaće se tradicionalna manifestacija izbora najboljeg sportiste Nevesinja u 2021. godini.

Posebno formirana komisija razmatrala je prijedloge klubova, a odluka će biti saopštena na svečanosti koja će biti održana u Domu kulture „Nebojša Glogovac“.

Kandidati za najboljeg sportistu Nevesinja u godini na izmaku su odbojkašica Sara Mavrak, kik bokser Novica Terzić i fudbaler Dimitrije Pantić.

Za najboljeg mladog sportistu Nevesinja kandidovani su karatistkinja Jelica Tovarišić, članica KBK „Velež“ Jana Đerić, rukometaš Mihajlo Vujadinović, odbojkašica Vanja Vuković, fudbaler Sergej Prodanović, član KBV „Nevesinje“ Lazar Bovan i košarkaš Đorđe Manjak. Tokom svečanosti biće uručeno i posebno priznanje za doprinos razvoju i unapređenju nevesinjskog sporta.

Organizator je pripremio nagrade i za talentovane mlade sportiste koji su svojim radom i zalaganjem odskakali od svojih vršnjaka. Kandidati za sportsku nadu godine su: Katarina Ivaniš (OK „Velež“), Arsen Grahovac (KBK „Velež“), Nemanja Katić (RK „Hercegovina“), Filip Vuković (KBS „Velež“), Lara Savić (ŽRK „Hercegovina“), Luka Šiljegović (FK „Velež“), Aleksa Dabarčić (OKK „Velež“) i Andrija Savić (ŠK „Nevesinje“).

U kulturno – zabavnom dijelu programa nastupiće učenici nevesinjske Muzičke škole, plesna grupa Lets dens, Nađa Kilibarda i Nemanja Terzić.

Organizator poziva predstavnike klubova, sportiste, goste i sve zainteresovane građane da prisustvuju ovoj tradicionalnoj manifestaciji sporta i zabave.

Prethodni članakHET: Uloženo više od 20 miliona KM u projekte u Hercegovini
Naredni članakDopremljen kontejner za potrebe Bolnice Trebinje