Sunce uHercegovini, temperature će bit sve niže

Meteorolozi iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda za danas u Bosni su najavili pretežno oblačno vrijeme. U poslijepodnevnim i večernjim satima lokalno će pasti malo kiše. Prije podne sunčano u Hercegovini gdje se prognozira naoblačenje u poslijepodnevnim satima.

Vjetar slab jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 4, na jugu zemlje do 8. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 13, na jugu zemlje od 15 do 19 stepeni.

U petak u Bosni i Hercegovini preobladavat će umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama će biti i dugotrajne magle. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5°C, na jugu zemlje do 10 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 14, na jugu zemlje do 18 stepeni.

U subotu u većem dijelu Bosne će preovladavati magla i niska naoblaka. U Hercegovini i na planinama sunčano. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5, na jugu zemlje do 8 stepeni. Najviša dnevna temperatura između 9 i 14, na jugu zemlje do 18 stepeni.

Prethodni članakStudenti završnih godina volontiraće u kovid odjeljenjima UKC RS
Naredni članakDodik: Neće biti policijskog časa; Ograničiti privatna druženja