“Strpaćemo Vučića u sanduk”! Nove stravične prijetnje predsjedniku Srbije

Pristalice opozicije uputile su nove, monstruozne prijetnje putem društvenih mreža predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Baš kao i poslije pokušaja atentata na premijera Slovačke Roberta Fica, kada se predsjednik Vučić oglasio na mreži “X” i istakao da je šokiran užasnim vijestima, nakon čega su uslijedili stravični komenatri i pozivanje na njegovo ubistvo, isto se dogodilo i večeras.

Jedan korisnik na mreži “X” komentarisao je nestanak predsjednika Irana Ebrahima Raisija, kada se helikopter u kom se on nalazio srušio, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima. Opet su se u komentarima javile pristalice opozicije koje su morbidnim prijetnjama pozivale na ubistvo predsjednika Vučića.

Naime, korisnik koji je potpisan kao Igor Pavlović napisao je sledeće.

– Još da i AV strpaju u sanduk, pa da se takvima kao ti naj*bemo mrtve djece. Doći će taj dan, svim diktatorima je prije ili kasnije došao.

Da li je sada krajnje vrijeme da se neko nadležan pozabavi ovim stvarima, jer je postalo sve učestalije da se šalju monstruozne prijetnje i poziva se na ubistvo prvog čoveka države.

 

 

Prethodni članakJago dos Santos MVP finalne serije ABA lige!
Naredni članakDržavljanin BiH izboden i ostavljen ispred bolnice u Rimu