Stojković: U Njemačku vodim najbolje što Srbija ima

Spisak od 26 fudbalera za EURO je ono najbolje što Srbija ima. Јa sam ovdje da donosim odluke, a ne da nekom činim nešto. Dobro sam razmislio i sa ovom grupom sam potpuno zadovoljan, rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi na prvoj zvaničnoj konferenciji za medije uoči Evropskog prvenstva u Njemačkoj.

Stojković trenutno ima na raspolaganju 16 fudbalera, a ostali reprezentativci će se pridružuti narednih dana.

– Sutra stižu Vlahović, Kostić, Ilić i Samardžić, u nedjelju Mitrović, Milinković-Savić i Živković, pa na kraju Јović i Milenković. Јović je sa Milanom u Australiji, vraća se 3. juna, a Milenkovića smo pokušali da oslobodimo klupskih obaveza – istakao je Stojković.

Selektor je rekao da su svi igrači koji su bili na širem spisku zaslužili poziv, ali da niko nije otpisan, pa ni Nemanja Radonjić i Strahinja Eraković.

– Niko nije tu zbog lepe frizure ili tako nešto, ali mialim da je spisak opravdan. Ne volim da pričam o igračima koji nisu tu, ali što se tiče Radonjića i njegovog “navodnog stava da neće igrati dok sam ja selektor” uvjeren sam da bi se odazvao ukoliko mu ponovo pošaljem poziv. Što se tiče Erakovića pred njim je budućnost i očekujem ga brzo nazad – poručio je Stojković.

 

Prethodni članakLuka Petrović: Okupiti se oko Ćurića i pobijediti na izborima
Naredni članakKabinet predsjednika NSRS: Ne mogu CIK, Ustavni sud i Sud BiH da odlučuju ko će biti delegat u Domu naroda