Stigli rezultati obdukcije, poznato čime su Lav i Martina otrovali djecu

Prema provjerenim saznanjima obistinile su se stravične sumnje da su za smrt djece Lava i Martine P.S. krivi upravo oni a to su pokazali dosadašnji rezultati istrage koja je obuhvatila toksikološke nalaze obdukcije dece.

Toksikološki nalazi pokazali su da je u tijelima mališana pored još nekih supstanci bilo i etanola koji bi mogao vjerovatno da bude uzrok smrti djece, a ne neki pesticidi kao što se na početku sumnjalo, a kojih nema ni u tragovima u rezultatima obdukcije. Ipak, i te druge supstance su mogle da prouzrokuju smrt tako da se još vještači koliki je procenat nađen u tijelima i koliko je mogao štete da nanese djeci s obzirom na koncentraciju i uzrast i težinu mališana priča za Blic izvor upoznat sa tokom istrage koja je još u toku

Dodaje da je istragom utvrđeno i da u ovom zločinu nije učestvovalo “treće lice” ali da se sa sigurnošću ne može utvrditi da li su osumnjičeni zajedno otrovali djecu ili je to učinio Lav ili Martina.

Podsjetimo, mladi bračni par, izvršio je samoubistvo skokom sa zgrade na Limanu 2.

Ubrzo potom je otkriveno da je ovaj bračni par, prije nego što su izvršili samoubistvo, ubili sopstvenu djecu.

Tijela dvojice dječaka od jedne i 3 godine pronađena su u kući u Petrovaradinu. Oni su prošle nedjelje sahranjeni zajedno sa majkom Martinom u Bačkom Petrovcu dok je Lav sahranjen u Beogradu.

U kući u kojoj je živio bračni par sa djecom pronađeni su egipatski simboli na zidovima.

Prethodni članakNovi modeli Samsung A serije bolji nego ikada – Galaxy A35 i Galaxy A55
Naredni članakHoror u Hrvatskoj: Kćerku silovao 1.550 puta