Stevandić: U zajedništvu i slozi pronaći čvrst oslonac i temelj za opšti napredak

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić čestitao je predstojeći Vaskrs i svim vjernicima poželio da okupljeni oko vjerskih i nacionalnih ideala pronađu čvrst oslonac i zdrav temelj za opšti napredak.

Stevandić je čestitku povodom Vaskrsa uputio Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Porfiriju, svim arhijerejima Srpske pravoslavne crkve, sveštenstvu, monaštvu i cjelokuprnom pravoslavnom narodu srpskom, kao i svim drugim pravoslavnim vjernicima u Republici Srpskoj.

– U ime Narodne skupštine Republike Srpske, i u svoje lično ime, čestitam vam praznik nad praznicima – Vaskrsenje Gospoda našeg Isusa Hrista – naveo je Stevandić.

On je svim vjernicima poželio da Vaskrs proslave u zdravlju, radosti i miru, te da u zajedništvu i slozi, okupljeni oko naših vjerskih i nacionalnih ideala, pronađu čvrst oslonac i zdrav temelj za opšti napredak.

– U želji da u toplini vaših domova i svetih hramova, proslavite Vaskrsenje Gospodnje, pozdravljam Vas radosnim pozdravom u kojem je sabrana sva istina hrišćanske vjere Hristos vaskrse – vaistinu vaskrse – naveo je Stevandić.

 

Prethodni članakDodik: Vjera u vaskrsenje utvrđuje u istini da zlo nema posljednju riječ
Naredni članakNešić: Neka Vaskrs donese nadu i radost u sva srca i domove