Stanivuković kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković biće kandidat PDP-a za ovu funkciju na predstojećim lokalnim izborima, potvrđeno je na Saboru banjalučkog Gradskog odbora PDP-a.

Stanivuković, koji je na današnjem Saboru reizabran na mjesto predsjednika Odbora, rekao je da Sabor bira i pet potpredsjednika odbora, a to su Nebojša Drinić, Dragan Milanović, Bojan Kresojević, Adriana Basara i Mirna Savić Banjac, dok je Milada Šukalo predsjednica svih strukovnih savjeta.

– Danas ćemo predstaviti i novi program, Banjaluka 2024-2028, jer smo u prethodnom mandatu, od 2020. do danas uradili sve što smo obećali. Mandat smo počeli obećanjima koja su bila snažna i kojima su se neki smijali, danas su to velika djela – rekao je Stanivuković.

Predsjednik PDP Branislav Borenović rekao je da je iz Banjaluke poslata snažna, moćna, pobjednička poruka.

– Idemo pobjedničkim hodom, da 6. oktobra na izborima odnesemo veliku pobjedu za gradonačelnika Banjaluke, našeg Draška Stanivukovića, da pobijedimo SNSD i da budemo partija broj jedan u Banjaluci. To će biti snažan podstrek za opšte izbore, koji će konačno opredijeliti da Republika Srpska bude normalna, snažna, razvijena zemlja, jer ćemo SNSD poslati u političku prošlost, osloboditi i obnoviti Republiku Srpsku – rekao je Borenović.

Prethodni članakPozicija Bošnjaka u Republici Srpskoj sigurnija od pozicije Srba u Federaciji BiH
Naredni članakAda Lakišić iz Mostara prvakinja države u karateu