Srpkinja poginula u nesreći u Las Vegasu

Tina T. (23), djevojka srpskog porijekla koja je sa porodicom živjela u Las Vegasu, u ranim satima u utorak, 2. novembra, poginula je u saobraćajnoj nesreći, kada je na njen automobil naletio bivši igrač Las Vegas Rejdersa Henri Rags III.

Prema navodima policije, u trenutku sudara ševrolet korvete i tojote, sa Tinom je u automobilu bio i njen pas.

Sportista je, na dionici na kojoj je ograničenje brzine oko 60 kilometara na sat u automobil djevojke udario pri brzini većoj od 250 kilometara na sat. Rags je u tom momentu imao dvostruko veći nivo alkohola u krvi od onog koji država Nevada dozvoljava.

Kako prenose američki mediji, prolaznici su više puta bezuspješno pokušavali da pomognu djevojci koja je bila zaglavljena u automobilu. Kako su ispričali očevici, automobil je ubrzo zahvatio plamen, te su djevojka i njen ljubimac izgorjeli zaglavljeni u vozilu. Oni objašnjavaju da je Tina u trenutku kad je vozilo počelo da gori, još bila živa.

U Ragsovom automobilu bila je i njegova djevojka Kiara Vašingron, koja je pretrpela, kako su naveli iz policije, ozbiljne povrede.

Henri Rags je kažnjen u odsustvu, jer je još u bolnici, po dva krivična osnova – izazivanje saobraćajne nesreće sa teškim telesnim povredama i bezobzirnom vožnjom sa smrću ili teškim telesnim povredama.

Prethodni članakPronađeno tijelo u kući, uzrok smrti nepoznat
Naredni članakKORONA SE OPET RAZBUKTAVA, U MOSTARU ZA DAN 106 NOVIH SLUČAJEVA