Spektakularan doček u Beogradu uz regionalne muzičke zvijezde i vatromet za pamćenje

Najspektakularniji doček Nove godine u regionu svakako je imao Beograd. Srbijanska metropola i ovoga puta prednjačila je po organizovanosti dočeka Nove godine.

Za pamćenje je svakako bio vatromet. Neposredno pred istek 2023. godine, na Kuli Beograd emitovana je specijalna novogodišnja projekcija praćena igrom lasera, a kada je na medija fasadi odbrojana i poslednja sekunda stare godine priređen je svetlosno-pirotehnički spektakl.

Višeminutni vatromet bio je priređen i na čitavoj novobeogradskoj obali Save, a utisak su upotpunili efektni vatropadi sa Gazele i Starog savskog mosta.

Za muzički deo programa u Beogradu na vodi bili su zaduženi Sara Jo, Frajle i Dejan Petrović.

 

Veselo je bilo i na Trgu republike, gde su uz kuvano vino i šumadijski čaj građane zabavljali di-džeja Mihajla, Milica Todorović, Anđela Ignjatović „Breskvica”, Sandra Prodanović (Sandra Afrika, prim. aut.) i orkestar Endžija Mavrića.

Veselili su se Beograđani i gosti Beograda uz bogat meni i muziku na uvce u kafanama nadaleko poznate boemske Skadarlije.

Novogodišnji doček u Novom Sadu je na glavnoj bini otvorio Tribute sastav ABBA Ring, simbolično u 20.23 časova, u znak sećanja na odlazeću 2023. godinu. Od 22 na je izašao Buč Kesidi, a zatim sat vremena kasnije Ljubičice. Petnaest minuta prije ponoći na glavnu binu je došao Kiril Džajkovski. Na sceni broj 2, nastupili su hrvatski bend Elemental, a zatim pola sata prije Nove godine Partibrejkersi. Na bini broj 3 je bio DJ Dejan Milićević.

Prethodni članakEVO ŠTA JE NOVOGODIŠNJA ŽELJA GRADONAČELNIKA MOSTARA (VIDEO)
Naredni članakAutobus sa turistima iz BiH se prevrnuo kod Venecije