Spektakl za doček Pravoslavne nove godine u Banjaluci uz Milana Vasića i Danicu Krstić

Za doček Pravoslavne nove godine u najvećem gradu Republike Srpske Banjaluci sve građane i mnogobrojne posjetioce i ove godine očekuje etno spektakl, rekla je portparolka Gradske uprave Tea Beader.

U izuzetno bogatom programu, koji počinje sutra uveče, nastupiće članovi pjevačkih grupa RKUD-a “Pelagić”, KUD “Čajavec”, KUD “Sveti Sava”, KUD “Piskavica”, Muzički atelje Јelene Stanišić, Damjan Vračar, Balkan koncept orkestar, te mladi sugrađanin Danilo Milosavljević.

Zvijezde večeri na dočeku pravoslavne Nove godine biće etno pjevačica Danica Krstić i glumac i pjevač Milan Vasić, a u okviru programa te večeri nastupiće i Trubački orkestar “Barka Bras”.

Banjaluka će na taj način da promoviše banjalučke pjevačke grupe i muzičke medaljone, koji su duboko ukorijenjeni u bogatu srpsku tradiciju i koji lokalno uzdižu do nivoa univerzalnog.

Bogat i raznovrstan program počinje u 21.00 čas na šetalištu kod Hrama Hrista Spasitelja, a nakon programa u ponoć je predviđen moleban povodom Pravoslavne nove godine.

Prethodni članakPožar u Beogradu, pronađeno tijelo žene
Naredni članakDodik: Ukoliko se “nametne” bilo kakav zakon, očekujte našu reakciju