Sloboda Mićalović pokazala NIKAD DUBLJI DEKOLTE: Glumica “opalila” selfi u nikad provokativnijem izdanju

Sloboda Mićalović važi za jednu od najljepših glumica sa domaće javne scene.

Svaki njen modni izlet izaziva oduševljenje, glumicu rijetko viđamo u provokativnom izdanju, a posljednjom objavom je sve ostavila bez daha.

Naime, Sloboda Mićalović je pozirala u bluzi sa dubokim dekolteom, a glumicu u ovom izdanju nemamo priliku tako često da vidimo.

Komentari na račun njenog izgleda su se nizali, a svi kažu da nikada nije bolje izgledala.

Glumica Sloboda Mićalović je nedavno za Blic govorila o poslu.

– Nekada zamijeram sebi i ovo sam dobro primila k znanju. Kod nas glumaca se čini da više radimo nego što radimo jer se neke stvari repriziraju. Ljudi imaju utisak da smo mi konstantno svojom željom u medijima. Kontinuirano radim, nije previše, ali ne mogu da kažem da ne radim. Mislim da za sada pronalazim mjeru – kaže glumica.

Vrištala sam od sreće zbog Vaske

Sloboda se prisjetila kako je izgledalo kada je upoznala Šotru, odnosno kada je dobila ulogu u filmu “Zona Zamfirova”.

– Nisam vjerovala da ćemo dugo sarađivati, ali osjećaj mi je bio da sigurno dobijam ulogu u “Zoni”. Otišli smo kod njega u stan, bila je kamera, snimatelj, Ana Franić, Katarina Radivojević, Marija Vicković i ja, bile smo na razgovoru sa njim i šokantno je kada se sretnete sa velikim rediteljem. Pokušavate da date najbolje od sebe, a ispadnete smiješni – rekla je i dodala.

– Sjećam se kada me je nazvao da mi kaže da ću igrati Vasku, bila sam u Leskovcu i vrištala sam od sreće na ulici – rekla je Sloboda.

 

 

Prethodni članak“I ja ću se kandidovati za predsjednika PDP” Gensek Nenad Vuković uzvraća udarac potpredsjedniku Igoru Crnatku
Naredni članakMasimo Savić SA DRENOM U PLUĆIMA izašao je da otpjeva posljednji koncert: Dok su ljekari čekali iza bine, publika je grcala u suzama