Slab snijeg pada u višim predjelima

Saobraćaj se jutros na većini putnih pravaca u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija nesmetano, dok u višim planinskim predjelima pada slab snijeg, pa se vozačima savjetuje oprez, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Na dionicama Bosanski Petrovac-Drvar preko Oštrelja, Glamoč-Mlinište i Јablanica-Posušje na Blidinju ima izražene poledice ili ugaženog snijega na kolovozu.

Magla smanjuje vidljivost na putnim pravcima Doboj-Tuzla-Kalesija, Doboj-Žepče i Živinice-Ribnica-Zavidovići.

Iz AMS-a upozoravaju vozače da je pored odrona povećana opasnost i od ledenica.

Na magistralnom putu Rača-Bijeljina u rejonu Balatuna, zbog radova, saobraćaj se odvija usporeno, jednom trakom. Na istom putnom pravcu, zbog oštećenja kolovoza i povećane frekvencije teretnih vozila, neophodna je oprezna vožnja. U toku su radovi na putnom pravcu Gradiška-Nova Topola-Klašnice.

Saobraćaj je zbog odrona potpuno obustavljen na regionalnom putu dionica Vodice-Gornji Podgradci.

Zbog radova i miniranja na kamenolomu “Grapska-Kostajnica” u Kostajnici kod Doboja dolazi do povremene obustave saobraćaja na dionici regionalnog puta Doboj-Modriča.

Izmjene u saobraćaju zbog klizišta su na magistralnom putu Gradiška-Kozarska Dubica, na ulazu u Orahovu, kao i regionalnom putu Stari Ugljevik-Glavičice.

U FBiH u toku su radovi na magistralnim putevima Čevljanovići-Nišići i Ključ-Sanski Most, a na mjestima radova saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

Na magistralnom putu Livno-Šuica česti su izlasci divljih konja na put.

Na graničnim prelazima jutros nema dužih zadržavanja.

Prethodni članakAmerički borbeni avioni oborili krstareću raketu koju su lansirali Huti
Naredni članakEpiskop Teodosije upoznao Fon Kramon sa problemima SPC i Srba na KiM