Severinu sestre otpisala zbog Srba

Zdenka Vučković Žunić javno se odrekla svoje rođene sestre Severine Kojić!

Hrvatica kaže da pjevačici nikad neće oprostiti što se udala za Srbina Igora Kojića! Zdenka očigledno još nije preboljela što Seve za muža nije izabrala Hrvata, pa svojim izjavama nastavlja da podgrijava antisrpsku histeriju. Pjevačicinoj sestri ne pada na pamet da ode na neki njen koncert i pruži joj ruku pomirenja.

“Nisam bila na njenom koncertu u Splitu, a ni u Beogradu! Niti ću ikada otići u Beograd”, rekla je Zdenka, koja živi u Turnju pored Zadra. U razgovor se odmah umiješao njen suprug.

“Njih dvije se nikad neće pomiriti! Vi Srbi ne zovite nas više”, rekao je ljutito Zdravko.

Seve je u dobrim odnosima sa drugom sestrom Marijanom Vučković Popović, koja živi u Beogradu, dok sa Zdenkom nema nikakav kontakt. Kako saznajemo, sestre su se posvađale oko zemljišta u Vukovarskoj ulici u Splitu, na kojem je izgrađen put za šoping-centar. Zdenka je tvrdila da je to zemljište vlasništvo porodice Vučković i očekivala je da se i Severina uključi u sudsku borbu oko toga, ali je pjevačica sestrama rekla da je to ne zanima.

Seve je pokušala da se pomiri sa Zdenkom, pa ju je pozvala na vjenčanje sa lgorom 2015. godine. “Nismo bili na Severininom vjenčanju u Beogradu, kao ni na onom u Istri”, rekla je tada Zdenka i dodala da “sestra sestru ne prepoznaje”.

Hrvatica je pozvala sestru da se osvesti jer će vremenom “zaplakati kao što je plakao Vukovar”.

“Lijepo nam je pokojna baba govorila: “Ne veruj Srbima ni kad ti slatke darove nose.” Iz poštovanja prema svojim rođacima i prijateljima, pog.inulim hrvatskim braniteljima i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus. Čudno nam je kako je venčanje u crkvi, kome takođe nismo prisustvovali, bilo u tolikoj tajnosti, a kako drugi dio vjenčanja nije ostao obavijen velom tajne. Drugo, u Vukovaru smo sahranili prijatelja koji je bio povrijeđen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD sa ćiriličnim natpisom Severininog venčanja. Ne podržavamo sve ovo!”, pričala je tada Zdenka .

Severina, sa druge strane, nikada javno nije želela da komentariše odnos sa sestrom Zdenkom.

Prethodni članakZdravstveno stanje patrijarha Irineja pogoršano
Naredni članakKONZILIJUM LJEKARA UZ NJEGA Pogoršano stanje patrijarha Irineja