Severina izbacila duet s Nuccijem

Severina je  na svom YouTube kanalu objavila dvije nove pjesme koje se nalaze na A strani njezinog novog albuma “Sorry”. Naslovna pjesma “Sorry” te “Metak”, koju izvodi s s mladim trep reperom Nuccijem, predstavljaju dvije, od ukupno pet novih pjesama, koje će Severina, uz spotove, predstaviti u narednim sedmicama, prenosi Gloria.

“Album je plesni pop album i namijenjen je svima koji vole zabavu, ples i sve što vole mladi. Zamišljen je bez patetike i pretencioznosti i uspjela sam”, izjavila je Severina koja je s prve dvije pjesme oduševila svoju publiku.

“Sada ljeto može krenuti” i “Duet za koji nismo znali da nam treba” samo su neki od komentara ispod novih pjesama.

Singlovi su dostupni na YouTubeu, dok će cijela A strana albuma “Sorry” od 4. jula biti dostupna na svim ostalim streaming platformama. Autor muzike, teksta i aranžmana na obje pjesme je Filip Miletić, ujedno kompozitor i producent cijelog Severininog novog albuma, dok oba spota potpisuje režiser Nemanja Novaković. Za sljedeću sedmicu, Severina je najavila izlaske pjesama i spotove za “Nebo” feat. Sandi i KIMMV te “Pravda za ljubav”, a potom i “Sto stepeni” feat. L‘Amiral.

Prethodni članakPatrijarh Porfirije u manastiru Gračanica
Naredni članakDANAS JE VIDOVDAN -Zavjetni dan kod srpskog naroda