Selak, Orlić i Vučević prisustvovali prijemu povodom 15 godina Pokreta socijalista

Povodom 15 godina postojanja i političkog djelovanja Pokreta socijalista, čiji je osnivač Aleksandar Vulin, u jednom beogradskom hotelu organizovan je prijem kojem su prisustvovali i predsjednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak, predsjednik Narodne skupštine Republike Srbije Vladimir Orlić i predsjednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević.

Pokret socijalista i Socijalistička partija Srpske se bore za iste političke ciljeve – za socijalnu pravdu i za očuvanje prava srpskog naroda, gdje god da živi. Ponosni smo što njegujemo prijateljske odnose, a posebnu zahvalnost dugujemo osnivaču Pokreta socijalista, Aleksandru Vulinu, koji godinama obavlja najznačajnije državne poslove na odgovoran način, a nedavne sankcije mu mogu samo poslužiti kao podstrek da još predanije obavlja svoje zadatke – rekao je Selak prilikom obraćanja.

Selak je čestitao Pokretu socijalista 15 godina političkog djelovanja, kazavši da je to dovoljan period da jedna partija stasa.

– U narednim godinama očekujemo da Pokret socijalista nastavi sa nacionalno odgovornom politikom na korist cijelom srpskom narodu i Srbiji, koja je postala lider zapadnog Balkana zahvaljujući SNS, ali i Pokretu socijalista i drugim koalicionim partnerima – istakao je Selak.

Pored Selaka, na današnjem prijemu prisutnima su se obratili Miloš Vučević, predsjednik SNS i Bojan Torbica, potpredsjednik PS. Prijemu je prisustvovao i zamjenik predsjednika SRS Aleksandar Šešelj. SPS i Pokret socijalista su partije nacionalno odgovorne ljevice, koje tijesno sarađuju, a ranije su potpisali i Sporazum o saradnji.

Prethodni članakU Bijeljini registrovano 128: U Republici Srpskoj trenutno 138 žarišta afričke kuge svinja
Naredni članakČEKA GA MILIONSKA ZARADA Uprkos porazu, Đokoviću će se na račun sliti ozbiljan novac