Seid Masnica osvojio titulu najpoželjnijeg Hercegovca neženje

Mostarsko udruženje “Hercegovka godine” organizovalo je manifestaciju “Biramo najpoželjnijeg Hercegovca neženju”, a Mostarac Seid Masnica osvojio je titulu najpoželjnijeg neženje u Hercegovini.

Na adresu udruženja pristiglo je 27.701 glas, a Masnica je osvojio 60 % svih pristiglih glasova.

“Iskreno, iznenadio sam se da sam uopće dio cijele priče oko izbora za najpoželjnijeg neženju Hercegovca. Javili su mi prijatelji koji su vašu objavu i nominacije vidjeli na društvnim mrežama. Mislio sam da je neka šala, ali ispostavilo se da se radi zaista o takmičenju i izboru. Ja nemam facebook pa i nisam nešto pretjerano aktivan na društvenim mrežama osim na Instagramu. Podržavam jedno ovakvo takmičenje, a ko će biti najpoželjniji sasvim je nevažno, bitno je da se dobro zabavimo i da smo dio ovakvog jednog projekta. Svi kandidati su pobjednici, samim tim da ih je neko nominirao s pretpostavkom da su najpoželjniji”, kazao je Masnica ranije u razgovoru za Hercegovački portal.

Seid trenutno radi kao portparol na BHRT-u, a dugi niz godina radio je na ovoj televiziji kao novinar, te urednik i voditelj  Dnevnika. Seid je i doktor nauka, te profesor na Fakultetu humanističkih nauka  Univerziteta ”Džemal Bijedić” u Mostaru.

Nagrada stručnog žirija otišla je u ruke Ljubušaka Luke Vlahe.

http://

 

Prethodni članakNestvarni Benzema het-trikom srušio Čelsi, Bajern poražen od Viljareala
Naredni članakDanas Blagovijesti