Sastanak u Trebinju: Veliki broj OO SNSD već može proglasiti pobjedu

Veliki broj opštinskih odbora SNSD-a već sada bi mogao da proglasi izbornu pobjedu, jer se na terenu potvrđuje da je SNSD vodeća partija i da ljudi prepoznaju ono što je do sada urađeno, rečeno je nakon sastanka članova Izvršnog komiteta SNSD-a sa predstavnicima Gradskog odbora u Trebinju.

Da SNSD ima političku snagu i energiju, članovi Izvršnog komiteta stranke uvjerili su se, kažu, i u Trebinju. Najveći ponos stranke su mnogobrojni članovi koji konstantno rade na partijskom rezultatu

Generalni sekretar SNSD-a Srđan Amidžić rekao je da bi veliki broj opštinskih odbora ove stranke već sada mogao da proglasi izbornu pobjedu, da je takvo realno stanje i da će nastaviti zajednički da rade na tome.

Potpredsjednik SNSD-a Miroslav Bojić najavio je pojedinačne razgovore kako bi razradili sve detalje i spremno dočekali lokalne izbore.

SNSD-e će nastojati da ove godine uveća i ojača svoje kapacitete prijemom novih članova, ali i boljom organizacijom na terenu. Zadatak Gradskih odbora je rješavanje pojedinih problema u opštinskim i mjesnim odborima.

Organizacioni sekretar SNSD-a Igor Dodik rekao je da je ideja da se narednih mjeseci konstantno obilaze opštinski i mjesni odbori i da budu dostupni svima.

On je istakao da su u SNSD-u opredijeljeni da se posvete svakom mjesnom odboru, pojedincu, stranačkom radu i da im budu na usluzi.

Predjsednik Gradskog odbora SNSD-a Trebinje Luka Petrović rekao je da su članovi Izvršnog komiteta SNSD-a upoznati sa obimom i radom gradske organizacije SNSD-a u Trebinju, navodeći da postoje 43 mjesna odbora, te aktivi mladih, žena i penzionera.

On je naveo da ovih dana komuniciraju sa članovima, simpatizerima i građanima koji žele da čuju šta je urađeno do sada i šta će biti urađeno u narednom periodu.

Na sastanku u Trebinju bilo je riječi i o partijskoj organizaciji i radu na terenu, a o kandidatima za predstojeće lokalne izbore uskoro će se oglasiti gradski i opštinski odbori.

Prethodni članakKošarac: Dodik vodi odgovornu državničku politiku
Naredni članakVladika Atanasije brinuo o cijeloj vaseljenskoj crkvi