“Samo sarma valja podgrijana” Pjevačica se 2 puta razvela od istog čovjeka, a sada otkrila u kakvom su odnosu

Jelena Gerbec dva puta se razvela od oca svoje djece, a iako je trenutno samohrana majka, tvrdi da ima pomoć od bivšeg supruga.

Ona je otkrila i u kakvom je odnosu sa njim nakon dva kraha ljubavi.

– Ja nisam sama, Vlada je zaista super otac i učestvuje potpuno u našem životu. Ranije smo isto živeli ovako, moja mama je uglavnom čuvala djecu dok radimo. Trudi se zaista, nekad su deca kod njega par dana, nekad cijelu nedjelju kad ja radim. Mnogo bolje mi sada funkcionišemo, nismo imali takav odnos da smo se svađali – rekla je ona za Grand.

Pjevačica je otkrila zbog čega su se drugi put razveli:

– Nažalost, nismo se našli, nismo legli, pokušali smo drugi put i ja sam se nadala zbog djeteta. Što kaže Selma, samo sarma valja podgrijana, tako da eto, neka su kćerke žive i zdrave, a mi smo uvijek tu za njih, jer smo roditelji na prvom mjestu.

Inače, Jelenina starija kćerka će ove godine da krene u školu, aza Grand je otkrila da li je to čini nervoznom.

– Nisam mnogo pošto je u predškolskom ali više ne ide nego što ide. To jeste obavezno ali nam je vaspitačica rekla da se više mazimo i družimo jer kad počne škola toga navodno više nema. Ali treba da krene i da obaveze shvati ozbiljnije, ali inače obe idu na gimnastiku, vole to– objasnila je pjevačica.

Prethodni članakU Sloveniji i Hrvatskoj grad razbijao šajbe, nevrijeme se kreće prema BiH
Naredni članakMajka joj stradala, tukao je maćehin rođak, pa joj se ŽIVOT OKRENUO ZA 360 STEPENI: Otpjevala je pjesmu koju Srbi obožavaju i ostavila hit za sva vremena