SAHRANJENA KĆERKA LEGENDARNOG IGRAČA I TRENERA: PORODICA ŽANE OKUKE SLOMLJENA OD BOLA

Žana Okuka, kćerka legendarnog srpskog fudbalera i trenera Dragomira Dragana Okuke, umrla je u 36. godini, a danas je sahranjena na groblju Orlovača u Beogradu.

Igračka karijera Dragana Okuke vezana je za mostarski Velež.

Porodica je slomljena od bola, otac Dragan Okuka je slomljen od bola, tu je i njena majka koja je nijema od bola i tuge i sve vrijeme je držala Dragana za ruku.

Porodica Žane Okuke
Porodica Žane Okuke

Inače, na sahrani su se prvi pojavili trener fudbalskog kluba Partizan, Igor Duljaj, a odmah za njim je došao i selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, Vladimir Petrović Pižon, legenda Crvene Zvezde, bivši trener i bivši fudbaler, Rasim Ljajić i Nikola Rokvić, Goran Petrić, bivši trener Partizana, Vladan Milojević, trener Crvene Zvezde, Zoran Rendulić bivši igrač Zvezde sa ženom, Bata Mirković, bivši fudbaler Crvene Zvezde Nikola Petković, Goran Petrić bivši trener Partizana…

.
.
.

FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

.
Igor Duljaj, Dragan Stojković Piksi i Bratislav Živković
Igor Duljaj, Dragan Stojković Piksi i Bratislav Živković
Zoran Rendulić sa ženom
Zoran Rendulić sa ženom

Inače, porodica se od Žane oprostila emotivnom porukom.

– Draga naša Žanki, prerano si otišla od porodičnog gnezda do dalekih zvezda. Tvoja svetlost, dobrota i sjaj pratiće nas do kraja života. Nećemo živeti od sećanja jer tu si s nama zauvek.

Žana Okuka preminula je nakon teške bolesti u 36. godini. 

Prethodni članakЕkskluzivno: Maloljetnik napravio nacrt škole, popisao mrtve i ranjene!
Naredni članakNakon zemljotresa u Gacku 28 prijava štete, u Bileći dvije