“Sada sam se malo trgla, snimila sam prvu pjesmu” Preminuo otac pjevačice “Zvezda Granda”, sa knedlom u grlu progovorila o porodičnoj tragediji

Nakon finala „Zvezda Granda“ talentovana Sanela Hasić povukla se sa scene, a sada je u ekskluzivnom intervjuu za Grand otkrila tužan razlog.

Sa knedlom u grlu, Sanela je progovorila o tragediji koja je zadesila njenu porodicu.

– Imala sam razlog što me nije bilo mjesecima, nažalost sam imala razlog za to. Imala sam smrtni slučaj, otac mi je preminuo. To me je baš dosta zakočilo i stala sam u jednom trenutku, međutim sada sam se malo trgla i ponovo sam tu– rekla je Sanela za Grand.

Uprkos velikom gubitku, Sanela je smogla snage da se ponovo lati mikrofona i vrati na scenu.

– Snimila sam prvu pjesmu i želim sada da je promovišem, da vidim da li će se dopasti publici. Naravno, želim da snimam dalje i da vidim kako će sve da teče – otkrila je pjevačica.

Ona je istakla da su joj „Zvezde Granda“ potpuno promijenile tok života.

– Takmičenje mi je baš pomoglo, prije svega što se tiče reklame, samog posla. Prošle godine je bio peti put da se prijavljujem za „Zvezde Granda“ i mislim da je sada pravo vrijeme za moju pjesmu, treba da se pokrenem– dodala je Sanela.

Kako je za Grand otkrila, vjeruje da se svaki trud i ulaganje isplate, kao i da njenih pet minuta tek dolazi.

– Nijedan trud nije uzaludan, sigurna sam! Voljela bih da imam karijeru kao Aleksandra Prijović. ali mislim da i danas to svaka devojka poželjela. Ona mi je uzor- sa osmijehom je rekla Hasićeva.

Tokom takmičenja najveća podrška pored bliskih ljudi, bila joj je i mentorka Ceca Ražnatović sa kojom se i danas često čuje.

– Čujem se sa mentorkom i sa kolegama, ali svako ima posao radi, nemamo baš toliko vremena koliko bismo željeli. Zavisi koji je povod i razlog kad se čujem sa Cecom, nekada su to samo čestitke, nekada je u pitanju pomoć u koju mi uvijek priskoči- ispričala je Sanela.

Prethodni članakTata uzeo nasljednika u naručje: Ceca Ražnatović ponosno POKAZALA UNUKA ISAIJA koji je danas došao na svijet
Naredni članakStevandić: Rezolucija privatni akt Lagumdžije i dovešće do podjela i nesreće u BiH