“Sa Slavicom je BILA PRAVA LJUBAV” Žika Jakšić je ovako govorio o 2 propala braka i vezi sa 20 godina mlađom pjevačicom

Žika Jakšić iza sebe ima dva propala braka, poznato je da je imao turbulentan emotivni život. On važi za miljenika žena, a svojevremeno zaveo je i 20 godina mlađu pjevačicu Slavicu Ćukteraš.

Žika Jakšić je nedavno u svojoj velikoj ispovijesti pričao o pjevačici, ali i o bankrotu koji je imao 2000. godine.

Doživio sam tada jedan ozbiljan lom u životu. Bankrotirao sam! Sam sam bio kriv, jer kada čovjek ne zna šta hoće, onda radi ono što neće. Te 2000. godine živio sam u Njemačkoj i tadašnjoj supruzi Snežani i sinu Andriji pokušavao da obezbijedim bolji život. Ušao sam u posao sa nekim hotelom u Njemačkoj, ali sam ubrzo shvatio da sam uložio u pogrešan posao. I tako sam izgubio i ono malo ušteđevine što sam imao. Završio sam sa ozbiljnim gubitkom i dugom kod nemačkih banaka od čak 100.000 maraka. Šest godina mi je trebalo sve to da vratim – rekao je voditelj na početku.

Žika dodaje da je on najbolji dokaz za onu staru “da nevolja nikad ne ide sama”:

– Sve to je dodatno uzdrmalo brak, koji se ionako bio ljuljao. Razveo sam se 2001. godine, a u to vrijeme se i rasturio bend “Ritam srca” u kojem sam svirao. Sve se izdešavalo za manje od godinu dana. Em duguješ pare, em ti se porodica rastura, em ti se bend gasi. Pokušao sam da tu našu grupu, koja je bila tražena, održim na okupu, ali nisam uspio.

Od Dajane Paunović se razveo nakon sedam godina

– Oba puta sam ja odlučio da želim razvod. Nije bilo lako donijeti tu odluku, niti se ona donosi u afektu. Čovjek mora da se najprije bori da sačuva brak, ali kada vidi da ne može, treba presjeći. I potruditi se da šteta bude što manja. Kada sam prestao dobro da se osjećam u brakovima, izlazio sam iz njih. Ne bih želio da zvučim kao da se pravdam, ali tako je stvarno bilo najbolje za sve. Ako je za neku utjehu, sa obe bivše žene sam u super odnosima, sve smo prevazišli na civilizovan način. U razvodima ne treba tražiti krivca, već prihvatiti da postoje ljudi koji ili jesu ili nisu jedno za drugo. Sinove sam uvijek redovno viđao, jer su obe moje bivše žene razumne i kvalitetne osobe. Djecu smo uvijek stavljali na pijedestal i sve je moralo da bude u njihovom interesu. Moji sinovi Dušan i Andrija se obožavaju i imaju fenomenalan bratski odnos – rekao je on.

Zaveo Slavicu Ćukteraš

Mnogi pamte njegovu vezu sa pjevačicom Slavicom Ćukteraš kojoj je dosta pomogao na početku karijere:

– Ona je mogla mnogo više da napravi u muzici. Nismo krili da smo bili u vezi jer je to bila ljubav, ali se završila. Slavica je meni draga i za nju me vežu lijepe uspomene – rekao je on tada za Hit Informer.

 

 

 

Prethodni članakNjihov obrok ne traje duže od 15 minuta: Pravila ishrane SVETOGORSKIH MONAHA tokom posta, ove 3 namirnice su uvijek na stolu
Naredni članak“Beogradski sindikat” koncertom u Banjaluci obilježio 25 godina rada