REBIĆ POZVAO MOSTARCE U BEOGRADU: DATI PODRŠKU MILIVOJEVIĆU I LISTI ”OSTAJTE OVDJE”

Predsjednik Udruženja Mostaraca u Beogradu Blagoje Rebić izrazio je podršku nosiocu Liste ”Ostajte ovdje-Zajedno za naš Mostar”  dr Veliboru Milivojeviću i pozvao Mostarce koji su se registrovali za glasanje putem pošte da glasaju i podrže Milivojevića i listu ”Ostajte ovdje”.

Rebić se sastao s Milivojevićem s kojim je razgovarao o izbornoj kampanji i mogućnosti da Lista ”Ostajte ovdje” uđe u Gradsko vijeće Mostara, te da Srbi tako po prvi put imaju svoje legitimne predstavnike.

”Mislim da je ove godine urađeno dosta posla u kampanji registracije birača i Udruženje Mostaraca je dosta pomagalo. Nekim ljudima smo pomogli da se prijave, neki su to učini sami”, kazao je Rebić.

Veliki broj ljudi koji su se prijavili je i odbijen u Centralnoj izbornoj komisiji BiH, što će sigurno značajno oštetiti Listu ”Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar”.

Ipak, značajan broj je i registrovan i ovih dana dobijaju glasačke listiće. Stoga Rebić savjetuje da se pristupi odgovorno, da se glasački listići pravilno popune i vrate preporučeno poštom na adresu Centralne izborne komisije.

”Naša sugestija je bila da se mora biti jedinstveno da bi se došlo do cilja i danas smo na tim stavovima. Na čelu Liste imamo čovjeka koji ima visok stepen obrazovanja i kulture. Milivojević je mlada kompletna ličnost kojoj treba pružiti. On hoće i može i ima našu podršku”, naglasio je Rebić.

On napominje da Udruženje Mostaraca u Beogradu sa velikim interesovanjem prati sva dešavanja u svom gradu i da su uvijek spremni da pomognu.

Milivojević se zahvalio Rebiću i Udruženju Mostaraca na pomoći koji su pružili tokom registarcije birača, te izrazio nadu da će ubuduće veze ovog Udruženja sa Mostarom  biti još jače i da će uspostaviti bolja i aktivnija saradnja.