Razotkriven dvostruki život nogometne legende, ženu varao godinama, s ljubavnicom ima i djecu

Bivša supruga poznatog nogometaša Patrisa (Patrice) Evre doživjela je šok kada je saznala da je suprug prevario s drugom ženom, piše „The Sun“. Međutim, pravi hladan tuš je uslijedio kada je saznala da francuska legenda ima s ljubavnicom i dvoje djece.

Sandra (39) je novinarima kazala da je saznala da je Patris u Las Vegasu prije nekoliko godina upoznao liječnicu Gabrielu Birli (Gabriella Birley, 32), piše „The Sun“.

Ubrzo nakon toga su stupili u ljubavnu vezu, iako je Evra bio u braku sa Sandrom s kojom ima dvoje djece. Evra (39) je nastavio viđati Gabrielu kada su se vratili u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Prošle sedmice Sandra je otkrila da su ona i Patris na putu prema razvodu nakon 25 godina zajedničkog života. Evra je napustio porodični dom u Parizu u januaru kako bi radio za „Sky Sports“, a sad živi s novom djevojkom..

Sandra, koja je upoznala Evru kad su imali 14 godina izjavila je:

„Patris je jedini muškarac kojeg sam ikad voljela, a prema meni se ponio tako okrutno.“

Prošle noći, izvor blizak Evrinoj porodici u Ujedinjenom Kraljevstvu je kazao:

„Sandra će se slomiti nakon ovoga.  On je vodio dvostruki život i varao je godinama. Njena djeca imaju polubrata i polusestru. To je nevjerojatna situacija, piše „The Sun“.