Prvo pojavljivanje Dženifer i Bena na crvenom tepihu nakon pomirenja

Dženifer Lopez i Ben Aflek pojavili su se sinoć zajedno na crvenom tepihu u Veneciji gdje se održavao posljednji dan prestižnog filmskog festivala.

Bilo je to prvo službeno pojavljivanje golupčića od velikog i šokantnog pomirenja gotovo osamnaest godina od prekida zaruka. Par se ponovno počeo viđati u aprilu ove godine nakon njenog prekida zaruka s Aleksom Rodrigezom, a otad je zavladala opša histerija.

Paparaci ih slijede u stopu, obožavatelji se nadaju vjenčanju, no oni se ne obaziru na druge i komentare, već samo uživaju u svojoj ljubavi. To se moglo kada su prošetali crvenim tepihom u elegantnim izdanjima, a njihovi zaljubljeni pogledi oduševili su sve prisutne.

52-godišnja latino diva posebno je blistala u elegantnoj, bijeloj haljini s dubokim dekolteom, dok se Ben odlučio za elegantno, crno odijelo. Svoju dragu pritom nije ispuštao iz ruku. Obožavatelji se slažu kako pjevačicu nikada nisu vidjeli sretniju, ali i Ben je u posljednje vrijeme sve češće nasmijan, čak i pred fotografima koje prezire.

Prethodni članakU Trebinju ponovo ‘nebesko trčanje’
Naredni članakU Zaliku se sudarili kamion i Opel, saobraćaj otežan