PROSLAVLJENA SRPSKA ODBOJKAŠICA U PREBILOVCIMA: ODAVDE NOSIM NAJLJEPŠE USPOMENE, HERCEGOVINA JE SA MNOM GDJE GOD KRENEM

Jedna od najboljih odbojkašica svijeta, proslavljena reprezentativka Srbije, Tijana Bošković odmor provodi u rodnoj Hercegovini.

Tijana je danas sa svojom bakom prisustvovala slavi Hrama Vaskrsenja Gospodnjeg u Prebilovcima.

Tijanina baka inače živi u Tasovčićima pored Čapljine odakle proslavljena odbojkašica vuče korijene i gdje se uvijek rado vraća.

Tijana za Top Portal kaže da joj je drago što je u svom rodnom kraju i što praznike provodi u Hercegovini budući da zbog profesionalne karijere nema mnogo vremena za porodicu i prijatelje.

“Ove godine sam ranije završila sezonu i imala sam priliku da proslavim Vaskrs, a zatim i našu krsnu slavu Đurđevdan, sa porodicom i danas smo na slavi hrama u Prebilovcima”, priča Tijana.

Kaže da svaki put kada dođe u Bileću, gdje je njezina porodica, dođe barem na dan u Tasovčiće da vidi baku.

“Sestra i ja smo svaki odmor provodile u Tasovčićima sa bakom i djedom tako da sam vezana za ovaj kraj. Vežu me predivne uspomene za Tasovčiće i ovaj kraj. Mislim da se vidi koliko ja, gdje god idem, nosim Hercegovinu u srcu i to se nikada neće promjeniti. Ponosna sam na svoje korijene i Hercegovinu. Ovdje je posebna emocija i osjećam se najljepše sa svojim ljudima”, poručuje proslavljena odbojkašica.

Tijana je rodni kraj odabrala da napuni baterije pred velike izazove. Kaže da je trenutno na odmoru poslije klupskih obaveza u Turskoj, ali i da uskoro kreću obveze sa reprezentacijom Srbije.

“Ovoga ljeta nas čekaju Olimpijske igre i to je najvažnije za nas. Očekivanja su velika. Vraćamo se godinama sa medaljama i ove godine očekujemo isto”, kaže Tijana za Top Portal. 

Tijanina baka Olga sa ponosom kaže da je Tijana naslijedila talent za odbojku od njezine braće, Turanjanina iz Ljubinja koji su bili odbojkaši.

Najbolja odbojkašica svijeta sa bakom u Prebilovcima

Naglašava da je ponosna na obje unuke koje su veoma uspješne i na poslovnom i na privatnom planu.

Tijana je sa oduševljenjem dočekana u Prebilovcima, a mnogobrojni mještani i Hercegovci koji su došli na slavu Hrama su joj prilazili i tražili da se sa njom slikaju. Ova slavna Hercegovka sa svima je razmijenila osmjehe i tople riječi podrške, kao i obećanje da će biti još mnogo medalja sa Reprezentacijom Srbije.

Tijana Bošković s urednicom Top Portala 

 

 

 

Prethodni članakDodik na otvaranju poželio da džamija Arnaudija živi vijekovima “Ono što se desilo BILA JE GREŠKA I ČIN BEZUMLJA”
Naredni članakSrbija: Uhapšeno deset osoba zbog trgovine preko 170 kilograma narkotika